Tisztelt Partnerünk !

Nagy örömünkre szolgál, hogy Ön a Weitkowitz Elektro GmbH által gyártott és a TermiCont Villamosipari Kft. által forgalmazott termékeket választotta. A Weitkowitz Elektro GmbH által gyártott kábelsaruk, csatlakozók és szerszámok a legmagasabb minőségi kategóriába tartoznak. Ezt nyolcvan éves gyártási tapasztalat és az ISO 9001 szerinti gyártási folyamatok garantálják. Ahhoz, hogy a kábelsaruk és csatlakozók a legnagyobb villamos és mechanikus szilárdságot nyújtsák, amelyet Ön joggal elvár, elengedhetetlen a szerelési technológia betartása.

A saruk típusának kiválasztásakor vegye figyelembe az üzemeltetési feltételeket. Nem mindegy, hogy lemez- vagy csősarut alkalmaz. A lemezsaru üzemi és rövidzárlati áramterhelhetősége alacsonyabb mint a belecsatlakozó rézkábelnek, vezetéknek.

A standard csősaru család üzemi- és rövidzárlati áram terhelhetősége megegyezik a hozzá csatlakozó kábel jellemzőivel.

Az Euro csősaru család megemelt terhelhetőségű.

Végezetül a DIN 46235 szerinti csősaru család a legnagyobb igénybevételnek is ellenáll. Terhelhetősége jelentősen felülmúlja a hozzá csatlakozó kábel jellemzőit. Erőművek és áramszolgáltatók használják leginkább.

Ezen Szoftverben található összes adat és kép jogvédelem alatt áll! Részbeni vagy teljes felhasználása csak a TermiCont Kft. engedélyével történhet! A szerzői jog megsértőivel szemben eljárást kezdeményezünk.

A Weitkowitz Elektro GmbH kizárólagos magyarországi képviselete a  TermiCont Villamosipari és kereskedelmi KFT.